My LiveStatus.

13 March 2011

Ragam M09T~ *animated.gif*

klik pd gmbr or,view image *right klik* ntok view yg lebey besao

Actually aku dapat idea ni bila aku n adik aku browse tgk2 gambar yang aku amek time class photoshoot,kinda funny bila tgk ragam korg dlm ni,byk yg best la..especially tgk muka anip yg tgh jeling lilo and nabilah,n muka lilo bila dijeling hanip,haha..alip yg menari dan..fazmi pon menari gak..snyuman dinie and ez maybe leh diabadikan dgn baik dlm gmbrr ni..:D *sowi dinie* enjoy gmbr ni!

p/s: klu aku ade tumblr,aku letak mende ni dlm tumblr,but i still in love with my blog.

12 comments:

Dr Solo said...

bro camne ko wat?, pkai software apa?

+firdausmatnoh+ said...

pkai photoscape je,just susun n adjust timing~ sng je..hehe

Anonymous said...

mulut faqir mcm tgh cakap "bulat,bulat,bulat.."
-oze-

+firdausmatnoh+ said...

ko lagi la,mcm tgh nk raba imran

Fakaruleo Asael Azimovich said...

muka hanip cam gila seks je

Fakaruleo Asael Azimovich said...

paling aku nampak xde movement che fat

+firdausmatnoh+ said...

anip muka sangap..haha..teya n ko la paling minima movement

Fakaruleo Asael Azimovich said...

nad pon xde byk movement gak..azzeem gerak muke je..best2!

+firdausmatnoh+ said...

aizat pon..

Cielo Noche said...

reblog ... masuk tumblr aku .. :)

Anonymous said...

haha...mne pic ak 'henshin'?
-amir

+firdausmatnoh+ said...

alip,ingt ni ko pnye tumblr ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...